Tyklundgaard

BRYRUP – Tyklundgaard

Tyklundgaard er beliggende i Midtjyllands største skovdistrikt og blev godkendt som økologisk i 2009. Der tilhører 52 tønder land med produktion af pyntegrønt, økologisk oksekød af racen limousine/Galloway, samt grovfoder. Det økologiske oksekød er unikt, da det er sammensat er to forskellige kødkvægsracer – nemlig Limousine og Galloway. Lige netop den kombination giver en fantastisk fedtmarmorering og når kødet så samtidig bliver krogmodnet i 3 uger, gør det til noget af den bedste kvalitet, du som kunde kan få! Der bliver indkøbt kvier af denne krydsning ved fravænning og de lever et godt og frit liv på Tyklundgaard, indtil de er store nok til at blive sendt til slagtning hos en godkendt økologisk slagter.

Tyklundgaard

Hos Tyklundgaard finder du ikke helt almindelige åbningstider, som du ser det i en anden gårdbutik, men bestilling foregår via hjemmesiden www.tyklundgaard.dk, hvor Hanne og dig derefter aftaler tidspunkt for afhentning. Tyklundgaard holder dog også salgsdage 4 – 6 gange om året som kaldes staldsalg og kundernes bestillinger fra hjemmesiden bliver udleveret fra en køletrailer hjemme fra ejendommen. Der kan købes ¼ eller diverse udskæringer ligesom i supermarkedet.

Tyklundgaard

Der har på Tyklundvej været B&B siden 2003 og i 2007 blev der lavet en ferielejlighed med plads til 8 – 10 gæster. Hærvejen, Naturstien Silkeborg-Horsens ligger under 3 km fra Tyklundgaard og den unikke natur med hede, skovsøer og et stort dyreliv af bla. krondyr, dådyr, rådyr, gæs og endda traner trækker turisterne til denne midtjyske perle!

Tyklundgaard

Vi giver vores varmeste anbefalinger til Tyklundgaard, hvor man kan fordybe sig i naturens stilhed, samt nyde økologisk kvalitetskød. Du er altid velkommen til at kontakte Hanne Fisker, og hun vil være behjælpelig med alt fra spørgsmål om B&B, samt rutevejledning.

Hanne glæder sig til at give dig og din familie en rigtig spændende oplevelse. Kontakt Hanne på nedenstående oplysninger, og følg hende gerne på Facebook for at få nyhederne.

Tyklundgaard
Tyklundvej 3, Løve
8654 Bryrup
Tlf. 75 75 68 69
Mob. 30 86 68 78
tyklund@mail.tele.dk
www.tyklundgaard.dk


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (5 stemmer, gennemsnit: 4,80 ud af 5)
Loading...

Hold dig opdateret
Modtag Dit Landkøb's nyhedsmail med informationer om vores gårdbutikker, arrangementer, nyheder og gode tilbud.
Dit Landkøb 🙂