Rosenbeck Frilandskød

DRONNINGLUND – Rosenbeck Frilandskød

Rosenbeck Frilandskøb byder på et stort udvalg af ferske udskæringer af okse og svinekød. Der tilbydes også egenproducerede spegepølser, grillpølser, pålæg samt andre lækre specialiteter, som du kan få bragt direkte til din hoveddør. Den velassoterede webshop gør det nemt for dig som forbruger at få lækkert kvalitetskød.

Kødet kommer fra dyr der har gået på friland og haft gode levevilkår.

“Det er med god samvittighed vi kan tilbyde dig et kvalitetsprodukt til middagsbordet. Når du besøger vores butik er du velkommen til at kigge dig omkring og opleve vores frilandsgrise og kalve”

Rosenbeck3

 

Gårdbutikken ligger i åben forbindelse med opskæringslokalet. På den måde kan du som kunde se og opleve under hvilke forhold produkterne bliver lavet.

Der er forskellige måder hvorpå du kan opleve smagen af Rosenbeck Frilandskød. Først og fremmest er webshoppen altid tilgængelig og det er her du kan bestille og få varen leveret ved hoveddøren. Webshoppen indeholder produkter som kødpakker, svinekød, oksekød, pølser, pålæg, røgvarer, lammekød, fisk fra Toms fiskebod, gavekurve og tapasplanker.

Dernæst kan du også bestille til afhentning i gårdbutikken. Sidst men ikke mindst kan varen købes i vores gårdbutik i vores normale åbningstider.

Åbningstider:

Torsdag kl. 13:00 – 17:30
Fredag kl. 13:00 – 16:00
Første lørdag i måneden vil Rosenbeck Frilandskød være på Nordkraft råvaremarked i Aalborg.

Webshoppen har selvfølgelig åben døgnets 24 timer.

Rosenbeck4

Rosenbeck Frilandskød
Bolleskovvej 7
9330 Dronninglund


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (9 stemmer, gennemsnit: 4,67 ud af 5)
Loading...

Hold dig opdateret
Modtag Dit Landkøb's nyhedsmail med informationer om vores gårdbutikker, arrangementer, nyheder og gode tilbud.
Dit Landkøb 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.