Lystgården

NYBORG – Økologiske æbler, æblemost, hyld og aronia-bær.

Lystgården drives af Erik Hansen som økologisk frugtplantage med hovedvægt på æbler, men gården producerer også hyldde- og aronia-bær. Herudover produceres også økologisk æblemost.

Lystgården

 

Såvel æblemost som æbler og bær sælges direkte fra gården til private, men da produktionen er sæsonbetonet, findes ikke alle produkter året rundt.

Hovedparten af produktionen leveres dog engros til forskellige virksomheder. Ring for yderligere oplysning om pris og levering.

Lystgården driver næsten syv hektar frugt- og bær plantage. Udover den fire hektar store æbleplantage har Lystgården cirka én hektar med hyld og en knap to hektar med aronia.

Hyldeblomsterne plukkes og sælges til det økologiske saftfirma Søbogård og bruges bl.a. i deres såkaldte caféflasker, som sælges mange steder i landet – oftest på caféer i de større byer.

Lystgården var en af de første i Danmark, som begyndte systematisk produktion af økologisk fjerkræ som ænder, gæs, kalkuner og kyllinger. Gården havde også tidligere en produktion af vildsvin.

Både produktionen af fjerkræ og vildsvin er dog nu lukket.

Lystgården
Lystvej 6, Bovense
5800 Nyborg
Tlf 6536 1188


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Ingen stemmer endnu)
Loading...

Hold dig opdateret
Modtag Dit Landkøb's nyhedsmail med informationer om vores gårdbutikker, arrangementer, nyheder og gode tilbud.
Dit Landkøb 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.