Jyske Raavarer

STRUER – Jyske Raavarer

Jyske Raavarer – Smagen af Vestjylland, samlet i én butik
På havnen i Struer finder du det du kan kalde Vestjyllands Spisekammer – en stor butik fyldt med en masse lækkerier fra hele Vestjylland. I Jyske Raavarer finder du alt lige fra velhængt kød af Anguskvæg, til møre lammekoteletter, ænder opdrættet og slagtet i Danmark, saftig og fedtfattige bøffer og stege af Bisonkød til alverdens krydderier, lokalt producerede håndbryggede øl og god lokalristet økologisk kaffe.

Jyske Raavarer

Hos Jyske Raavarer er der også etableret et spisehus, som er en del af butikken, med byens bedste økologiske Café Latte og hjemmebag bagt på mel fra Ausumgaard. I Caféen kan du også nyde en varm øko-chokolade sammen med en af de mange is fra Bondegårdsis. I løbet af 2016 vil du også kunne nyde dagens ret i spisehuset, samt finde forskellige fristelser til frokost, som du både kan nyde i spisehuset eller tage med dig hjem.

Åbningstiderne er:
Mandag-fredag 10:00 – 17:00
Lørdag-søndag 10:00 – 15:00

Jyske Raavarer

Det er en rigtig god idé at holde øje med webshoppen www.jyskeraavarer.dk Her kan du se hele sortimentet af Connies lækre gårdbutik, men også holde øje med spændende tilbud og nyheder.

Det er altid muligt at kontakte Connie, hvis du ønsker at vide mere om Jyske Raavarer, hvis du gerne vil tilmelde dig arrangementer eller hvis du blot vil forhører dig om sortimentet.

Jyske Raavarer finder du også på både Facebook og Instagram. Følg linket nederst på siden, og du vil blive dirigeret direkte videre til Connies sider.

Vi ønsker dig en fantastisk tur til Struer! Ingen tvivl om, at Connie står klar med oplevelse der er værd at kører efter, og et hjemmebag der kan gøre selv den bedste bager misundelig…

Jyske Raavarer
v/Connie Daasbjerg
Havnevej 8A
7600 Struer
Mail: Butik@danskand.dk
Tlf: 27127417

instagram_48_blackfacebook_48_black

 

 

 

kontrolrapport-lille


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3 stemmer, gennemsnit: 5,00 ud af 5)
Loading...

Hold dig opdateret
Modtag Dit Landkøb's nyhedsmail med informationer om vores gårdbutikker, arrangementer, nyheder og gode tilbud.
Dit Landkøb 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.