Goods Gårdbutik

NORDBORG – Goods Gårdbutik

“Gården er bygget i 1785 og min oldefar købte den i begyndelsen af 1900 tallet.

Efter mange års vejsalg med jordbær og kartofler, så besluttede vi, Johannes og Mette, at flytte vejsalget indendørs og i efteråret 2010 åbnede Goods Gårdbutik. Butikken er bygget op i en eksisterende lade på gården og er ca. 60m2 i åbne og lyse lokaler.

Goods Gårdbutik

Ved at åbne gårdbutikken har vi nu fået mulighed for at udvide vores sortiment og dermed sælge frugt, grøntsager og kød hele året.

På gården dyrker vi jordbær, æbler, pærer, blommer, blåbær, kartofler, majs, ærter, græskar, squash, kålrabi, rødbeder, løg, jordskokker og asier.

Derudover driver vi en slagtesvine-produktion på 1400 grise og 90 ha med kornavl.

Der sælges grisekød af egen avl i alle udskæringer, ligesom der kan bestilles både hele og halve grise i butikken. De slagtes på Ravsted Slagteri hvor kødet får lov at modnes, inden det finparteres og vakuum pakkes til frostvarer.

Vores kål dyrker vi på Bundsø i et samarbejde med Jakob Jepsen fra Brandsbøl, hvor der er en naturlig fugt i jorden samt frodig muld, der giver god kraft i grøntsagerne.

Af kål prøver vi os lidt frem. I år har vi haft hvidkål, rødkål, selleri, porrer, blomkål samt spidskål, og der er grønne asparges på vej, men de er jo to år, inden man kan høste på dem.

Så har vi et samarbejde med Dybbøl ismejeri, der laver rigtig hjemmelavet flødeis i mange varianter.

Vi har også lige startet samarbejde med Røllum gårdbutik der laver de fineste kyllinger, også røgede på gammeldags maner.

Vi lægger stor vægt på, at alle vores varer er dansk produceret, enten ved egen avl eller lokalt, så vi kan stå inde for kvaliteten.

Så kig ind og se vores spændende udvalg, der hele tiden varierer alt efter årstiden

Vi holder åbent alle dage 10:00 – 12:00 og 14:00 – 17:00

Vi glæder os til at se jer”

Hilsen

Mette og Johannes Good

Goods Gårdbutik
Midtvej 1
6430 Nordborg


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 stemmer, gennemsnit: 5,00 ud af 5)
Loading...

Hold dig opdateret
Modtag Dit Landkøb's nyhedsmail med informationer om vores gårdbutikker, arrangementer, nyheder og gode tilbud.
Dit Landkøb 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.