Gartneriet Rødmose

VIUF – Gartneriet Rødmose syd for Vejle

Gartneriet Rødmose er et økologisk gartneri med et bredt sortiment af både gamle, danske grøntsager og mere eksotiske grøntsager og krydderurter. Alle de afgrøder, der er dyrket på gartneriet, er demeter-godkendte. Demeter dækker over en særlig form for dyrkning, som ikke kun er økologisk, men også biodynamisk. Læs mere om demeter her: www.biodynamisk.dk

Gartneriet Rødmose

 

På Gartneriet Rødmose kan I opleve arbejdet i et gartneri på nært hold, dufte til tomater, agurker og krydderurter og få en snak med gartneren om, hvad man stiller op med en pastinak. Hvis I har lyst til at finde ud af, om chili kan dyrkes i Danmark og om forårsløg kun vokser om foråret, så tag ud og besøg Gartneriet Rødmose.

 

 

 

Gartneriet Rødmose har torvesalg i Vejle 2 gange om ugen. På torvet kan du købe et stort udvalg af friskhøstede økologiske/biodynamiske grøntsager, som er dyrket lokalt, på gartneriet lige syd for Vejle. I torveboden finder du desuden et stort udvalg af økologisk frugt, både dansk og udenlandsk. Torveboden har i det hele taget alt, hvad du kan få brug for af økologisk frugt og grøntsager. Derudover finder du et stort udvalg af økologisk frugtjuice og grøntsagsjuice, et lille udvalg af økologiske marmelader og honning.
Gartneriet Rødmose ligger i Tiufkær, ca 10 km. Syd for Vejle. På adressen her, har gartneriet en lille vejbod, hvor der er et udvalg af økologiske grøntsager af egen avl. Vejsalget har døgnåbent, medmindre der er frost (grøntsagerne tåler ikke frost).

Adresse:
Gartneriet Rødmose v. Endrik Maat
Rødmosevej 131, Tiufkær
6052 Viuf
Tlf.: 51 24 22 07

OBS:
Ring og aftal besøg, pris, samt praktiske foranstaltninger.


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 stemmer, gennemsnit: 5,00 ud af 5)
Loading...

Hold dig opdateret
Modtag Dit Landkøb's nyhedsmail med informationer om vores gårdbutikker, arrangementer, nyheder og gode tilbud.
Dit Landkøb 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.