Gårdbutikken Langemarksgaard

SAMSØ – Gårdbutikken Langemarksgaard er en gårdbutik på Samsø, hvorfra der sælges grøntsager,frugt og bær.

“Gårdbutikken er vor måde at leve op til konceptet “fra jord til bord”, idet vi dyrker grøntsager og frugt på gårdens egne marker og sælger dem direkte fra vor hyggelige gårdbutik. Foruden de grøntsager vi selv dyrker på gården, supplerer vi med udvalgte grøntsager fra andre landbrug på Samsø. Det betyder at vi kan tilbyde et bredt udvalgt af årstidens frugt og grønt”

Gårdbutikken Langemarksgaard

Friske råvarer smager bedre
Der dyrke grøntsager med stor omhu og omtanke – fra start til slut er kvalitet og sundhed nøgleordet, og der arbejdes dagligt på at grøntsagerne skal have de optimale vækstmuligheder.

“Vi gør desuden alt hvad vi kan for at grøntsagerne kommer direkte fra jord til bord, fordi vi ved at friske grøntsager og krydderurter giver den daglige madlavning et løft, både hvad angår udseendet og smagsoplevelsen. Med marker og urtehave tæt på gårdbutikken er det muligt, hvilket betyder frisk frugt og grønt alle dage, hele dagen – også i weekenden”

Sortiment efter årstiden
Gårdbutikken Langemarksgaard tilbyder et stort udvalg i årstidens frugt og grønt. Sommeren igennem kommer der jævnligt nye varer på hylden. Den ’nye’ sæson starter med de nye kartofler i maj, og bliver fulgt op af blandt andet spidskål, nye løg og frisk salat. I juni og juli er der masser af lækre nye grøntsager og frugt – direkte fra marken.

Efterårs- og vintersortimentet omfatter flere slags kål, såsom hvidkål, rødkål, spidskål, savoykål, kinakål og rosenkål. Herudover omfatter det suppeurter og rodfrugter som for eksempel porrer, pastinak, selleri og rodpersille.

SamsøLange1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hele året tilbyder vi løg, kartofler, rødbeder, gulerødder og salmonella-kontrollerede æg fra egen hønsegård.
Du kan læse mere om vores udvalg på de øvrige sider her på langemarksgaard.dk

Vi glæder os til at byde dig velkommen i gårdbutikken.

Gårdbutikken Langemarksgaard
Langemarksvej 17
8305 Samsø


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 stemmer, gennemsnit: 5,00 ud af 5)
Loading...

Hold dig opdateret
Modtag Dit Landkøb's nyhedsmail med informationer om vores gårdbutikker, arrangementer, nyheder og gode tilbud.
Dit Landkøb 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.