Feldborg Landkøb

FELDBORG – Feldborg Landkøb er et lille gartneri, som sælger afgrøder gennem et netværk af egne salgssteder. Deres “filialer” er placeret rundt omkring i de nærmeste byer, og passes af de mennesker, på hvis grund de er opstillet.

Gartneriet

Feldborg Landkøb dyrker mange forskellige sorter kartofler, og en masse forskellige grøntsager, lige fra gulerødder over pastinakker, til løg, porrer og en masse forskellige græskar, som for eksempel pynte- og Halloween-græskar.

Vi må sige, at det er dejligt at være selvforsynende, – at kunne levere grøntsager af egen avl, og af en meget høj kvalitet er en af vore hjertesager. I de tilfælde hvor vore egne varer ikke slår til, eller for at give jer kunder et større udvalg hele året, køber vi varer hos vores nøje udvalgte samarbejdspartnere, til at fylde op med. Du vil derfor altid opleve butikken fyldt med et stort udvalg af sunde grøntsager”

feldborg

 

Tag ud og oplev deres spændende butik! Butikken er delt i to. I den ene del finder du et meget stort udvalg af frugt og grønt. Her er der køleanlæg så varerne holder sig superfriske.

 

 

 

 

feldborg2

 

I den anden del af butikken finder du et stort udvalg af blomster, værtindegaver og pynteting til hjemmet. Udvalget vil være skiftende, så der altid er noget nyt at komme efter.

 

“Vi ses hos Feldborg Landkøb!”

 

 

Feldborg Landkøb
Vester Feldborgvej 19
Feldborg
7540 Haderup


 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Ingen stemmer endnu)
Loading...

Hold dig opdateret
Modtag Dit Landkøb's nyhedsmail med informationer om vores gårdbutikker, arrangementer, nyheder og gode tilbud.
Dit Landkøb 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.