Enemærket Kalveproduktion

OTTERUP – Enemærket Kalveproduktion

På Enemærket opfedes jersey-kalve fra de er 10-14 dage gamle. De går i en åben stald i dybstrøelsesbokse og har adgang til mikset foder døgnet rundt. Foderet består af hjemmeavlet majs, kløvergræs og kraftfoder.

Kalvene slagtes, når de er 11-12 måneder. Herefter hænger kødet til modning i 12-14 dage.

Enemærket Kalveproduktion

Der tilbydes finpartering i eget opskæringslokale af professionelle slagtere. Varighed ca. 2 timer ved ½ kalv.

Kødet fra kalvene er mørt, fedtfattigt og mørkt.

“Vi har gårdbutiksalg af friskfrosset kød i enkeltpakker”

Gårdbutik med:
Kød og produkter af okse (inkl. ungkvæg)

Enemærket Kalveproduktion
Slettensvej 623
5450 Otterup


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (5 stemmer, gennemsnit: 3,60 ud af 5)
Loading...

 

Hold dig opdateret
Modtag Dit Landkøb's nyhedsmail med informationer om vores gårdbutikker, arrangementer, nyheder og gode tilbud.
Dit Landkøb 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.