Dybegaarden Økologi

HERNING – Dybegaarden Økologi

Et Lille landsted med Store ambitioner. På Dybegaarden er der får, køer, heste, og i efteråret er der også grise, der rydder op i køkkenhaven.

Dybegaarden Oekologi

Vi går op i dyrevelfærd, og lader dyrene leve så naturligt som muligt. Fårene går ude det meste af året, og de fleste får læmmer ude på marken i april måned. Vores får er ”klimafår”, de holder græsset nede i solcelleanlæg, der laver varme til byerne. Det er rigtig gode fåremarker, med godt græs, og fårene kan altid komme i læ og skygge under solpanelerne.
Vores får er en god blanding, hvor moderfårene er en blanding af nordiske korthalefår, der giver gode modegenskaber, hvilket er vigtigt når lammene fødes på marken. Fårene krydses med kødracer af Dorset eller Suffolk for at opnå bedre kødkvalitet.

Dybegaarden Oekologi

Vi slagter lam flere gange årligt. Følg med på vores facebookside. Her kan du også følge med i fårenes liv.
Vi er ved at opstarte en Dexter kvægbesætning, der skal afgræsse i Knudmosen i Herning. Køerne forventes indkøbt efteråret 2015 og der kan købes oksekød fra dyr i naturpleje fra 2016.
På Dybegaarden kan du også købe grøntsager og kartofler eller kom forbi vores bod på adressen Gilmoseparken 49, Herning.

Dybegaarden Økologi

Schæferivej 6
7400 Herning


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (25 stemmer, gennemsnit: 4,40 ud af 5)
Loading...

 

Hold dig opdateret
Modtag Dit Landkøb's nyhedsmail med informationer om vores gårdbutikker, arrangementer, nyheder og gode tilbud.
Dit Landkøb 🙂