Bjarnes Frø og Planter

VIDEBÆK – Bjarnes Frø og Planter

Denne “lille” butik er opstået ud Bjarnes store passion for spændende frugter, planter, blomster m.m. Bjarne Højlund startede i 2008 ved siden af sit almindelige arbejde, men i 2010 tog han springet og åbnede sin egen lille planteskole/gartneri, hvor han i dag eksperimenterer med mange forskellige ting. Desuden afholder han Danmarks størte chilifestival hvert år den første weekend i september.

Chili Klaus

Udvalget i butikken afspejler Bjarnes interesser og hans store passion indenfor fx chili og tomater. Det har gjort ham til bl.a. Chili Klaus´leverandør, hvor han ofte leverer kilovis af modne lækre chilifrugter. Herunder også Verdens stærkeste chili.

Hvad hedder Verdens stærkeste chili? Carolina Reaper!

Men Bjarne har meget mere end det. Hos Bjarnes Frø og Planter kan du købe alt lige fra paprika, der ikke indeholder styrke til chilifrugter der får ørerne til at suse og mundvandet til at løbe.

Bjarnes Frø og Planter

Bjarne og medarbejderne er altid ekstremt venlige og meget servicemindede, og det er en fantastisk oplevelse, at gå rundt i de store drivhuse og samle chilifrugter. Alle er meget hjælpsomme med informationer og kan nok skaffe ca. ALT indenfor frø og udstyr til chili dyrkning! Uanset hvad du måtte mangle af planter og frø, så skal Bjarne nok hjælpe med at skaffe det hjem.

Det er en god idé at ringe i forvejen, så Bjarne har tid til at eskorterer dig rundt i paradiset, hvor han kan fortælle dig alt der er værd at vide omkring chili. Han hjælper dig uanset om du er på jagt efter sylte-chilier, chili til madlavning eller bare manddomsprøve-chilifrugter.

Lager og ordrehåndtering:
Tlf: 30 64 99 13

Træffes alle hverdage 9:00 – 13:00 – Charlotte kan dog ikke hjælpe med plante/frø spørgsmål.

Planteskolen har åben hver lørdag fra 10:00 til 16:00 – Samt efter aftale!

Bjarnes Frø og Planter er bestemt et besøg værd!

Bjarne’s Frø og Planter

v/Bjarne Højlund
Frifeltvej 1, Rimmerhus
6920 Videbæk
Tlf: 21 49 99 13
www.bh-froe.com
Følg Bjarne på:

facebook_48_black

 

 

 


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3 stemmer, gennemsnit: 5,00 ud af 5)
Loading...

Hold dig opdateret
Modtag Dit Landkøb's nyhedsmail med informationer om vores gårdbutikker, arrangementer, nyheder og gode tilbud.
Dit Landkøb 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.