Aarhus – Food Festival 2015

ARTIKEL – Aarhus – Food Festival 2015. For fjerde år i træk gentager Food Festival successen. Food Festival løber af stablen 4. til 6. september 2015, Tangkrogen i Aarhus under Aarhus festuge. Der vil blive spækket med med unikke og lækre madoplevelser, fødevarer af højeste kvalitet, madentusiaster og mange andre madglade godtfolk.

Med et besøgstal på 30.000 gæster er Aarhus – Food Festival 2015 Nordens største madfestival. Festivalen er et sansefyldt folke-event med fokus på den gastronomiske, nordiske madkultur, og du kan møde nogle af de mest betydningsfulde avlere, kokke og producenter til spændende maddebatter og erfaringsudveksling. Tag med på Food Festival og lad dine smagsløg blive forført af diverse fortolkninger af det nordiske køkken.

Aarhus - Food Festival 2015

 

Under Aarhus – Food Festival 2015 involveres gæsterne mens det nordiske køkken bliver vist frem. Hensigten er at få endnu flere til at overveje deres frohold til mad og skabe en mere kvalitetsbevist tilgang til de daglige måltider.

 

Aarhus - Food Festival 2015

 

Kom og smag på nogle af de fantastiske specialiteter:

 

Krogmodnet kalvekød fra Guldrummet i Kolding hos Aarhus - Food Festival 2015Danish Crown, som normalt kun er forbeholdt landets topkokke. Rone som ses på billedet til højre er daglig leder af Guldrummet.

Normalt krogmodner man oksekød. Kalv, der er mildere og yngre, spiser man uden den videre modning, fordi den proces der mørner oksekød ikke er nødvendig for at spise kalv. “Men det smager bare helt fantastisk så vi gør det alligevel. Store, stegte stykker højreb af danske kalve, modnet i tre måneder – det er med sikkerhed en tur til Aarhus værd. Vi ses :-)”

 

 

 

BISTAD er en socialøkonomisk virksomhed med fokus på sociale og miljømæssige aspekter.

  • Naturlig BalanceAarhus - Food Festival 2015
  • Lokal Forankring
  • Socialt Ansvan

BISTAD har bigårde spredt ud over århus og har herved rig mulighed for at samle nektar fra de virkelig mange forskellige plantearter og blomsterflora, som er spredt ud over byen.

Af samme grund varierer honningen i konsistens, farve og smag. På billedet her til venstre ses et lille udvalg af de rigtig lækre og velsmagende produkter.

 

Vi glæder os til Aarhus – Food Festival 2015 og håber i vil finde tid til at kigge forbi, vi får vores egen stand på festivalen, hvor vi skal tilbringe nogle fantastiske dage med nogle af gårdbutikkerne. Vi håber, at se så mange af Jer som muligt, så derfor trækker vi lod om 3 x 2 billetter til festivallen. Gå ind på Facebook og/eller Instagram og LIKE, del og tagge den person du gerne vil have med til Food Festival 2015. Konkurrencen slutter fredag d. 19. juni kl. 20:00. Vinderne får direkte besked!

Få mere information på www.foodfestival.dk


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Ingen stemmer endnu)
Loading...

Hold dig opdateret
Modtag Dit Landkøb's nyhedsmail med informationer om vores gårdbutikker, arrangementer, nyheder og gode tilbud.
Dit Landkøb 🙂