Åbent Hus / Byttedag – Bjarne Højlund

ARTIKEL – Sol, planter så langt øjet rækker, dejlige mennesker, chili-kage og kaffe på kanden… Ja – sådan brugte vi Stor Bededag 2015! Åbent Hus / Byttedag hos Bjarne Højlund i Rimmerhus, var en succes både for den yngre, den mellemste og den ældste generation. Bjarne havde selvfølgelig sørget for både vådt og tørt, samt aktiviteter for børnene og (STÆRKE) smagsprøver til de voksne! Planteelskere fra hele landet var samlet for at få en guidet tour i Bjarnes plante-emperium, købe Bjarnes berømte planter, hyggesnakke, bytte alverdens planter og nørde omkring alt det grønne. OBS SE PROGRAM FOR 2016 HERDSC_0429

Vi fik alle indsigt i det fantastiske vandings-system der er etableret på Farmen, som gør, at Bjarne en gang i mellem også har tid til at nyde en kop kaffe i solen.

DSC_0436

Farmen i Rimmerhus indeholder alt i bærbuske, nøddetræer, frugttræer, kæmpe drivhuse, ænder, gæs osv. og fungerer som et fint lille særskilt økosystem. I dagens anledning var der opstillet en bod, hvor man kunne få sig en hot oplevelse i form af smagsprøver og salg af diverse chilisaucer – både salte og søde, som var helt forrygende (ja… der røg et par stykker med hjem!)

 

Hvis du gik glip af denne dag, så er Bjarne at finde på Sanderumgaard Forårsmarked d. 3. maj, hvor han vil stå med et stort udvalg af sine planter. Ellers er der altid en fantastisk service på Farmen, og man er altid velkommen til at melde sin ankomst, og Bjarne eller Verner vil stå i gårdspladsen med åbne arme og en helt unik viden.

DSC_0431

Alt i alt en fantastisk dag, hvor flere byttere tog hjem med mere end de havde med…

SE MERE TIL HVORDAN STOR BEDEDAG 2016 KOMMER TIL AT FORLØBE HER

God fornøjelse med dit besøg på Farmen!


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 stemmer, gennemsnit: 5,00 ud af 5)
Loading...

Hold dig opdateret
Modtag Dit Landkøb's nyhedsmail med informationer om vores gårdbutikker, arrangementer, nyheder og gode tilbud.
Dit Landkøb 🙂