Kuller opskrift

Kuller opskrift

Kuller fanget i Thyborøn er vist så autentisk som noget kan blive! Kulleren er en mager fisk og er i familie med torsken. Dog er dens kød mere fast og særligt rig på selen, som er en kraftig antioxidant der modvirker en række alvorlige sygdomme som fx cancer og hjerte-kar lidelser.

Her er kulleren krydderet med salt, peber, smør og citronskal. I ovnen ved 150 grader i 1 – 1,5 time. I aften bliver den serveret med quinoa-salat og friske asparges, men den vil i særdeleshed også klæde et fad bagte rodfrugter med sennepssovs!

Kuller opskrift

Vær opmærksom på, at kødet ved tilberedning kan komme til at virke en smule mere tørt end torskens kød, så pas på med at stege den for kraftigt eller for længe…

Velbekomme med vores kuller opskrift!


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3 stemmer, gennemsnit: 3,67 ud af 5)
Loading...

Hold dig opdateret
Modtag Dit Landkøb's nyhedsmail med informationer om vores gårdbutikker, arrangementer, nyheder og gode tilbud.
Dit Landkøb :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.