Hallegård

ØSTERMARIE – “Vi har lang tradition for gode råvarer og gennemprøvede bornholmske opskrifter”

Hallegård Hallegård
“Bertha og Jens Nikolaj Nielsen boede på Hallegård omkring år 1900 med deres 5 børn.
Bertha lavede selv sildesalat, spegepølser, lungepølser og blodpølse – vi er nu fulgt i deres fodspor.

På Hallegård har vi igennem mange år samlet på gamle bornholmske pølseopskrifter, hvor vi har fået opskrifter fra forskellige husmoderforeninger, gamle slagtere og koner ude fra gårdene”

 

 

HallegårdDet tager fra 2 til 8 uger før en Hallegårdsspegepølse er klar. I pølsemageriet arbejdes efter gamle håndværksmæssige traditioner, hvor al kemi er bandlyst. Produkterne er derfor uden farvestoffer, tilsætningsstoffer, nitritsalt og konserveringsmidler. I stedet benyttes salt, koldrygning og lufttørring.

Arbejds- og tilberedningsprocessen bliver derfor længere end ved traditionel spegepølsefremstilling i Danmark. Dertil kommer, at alle pølser er fremstillet i hånden.

Hallegård har modtaget et Æresdiplom fra Det Danske Gastronomiske Akademifor pølser og skinker – og vil du selv opleve kvaliteten, kan du lægge vejen forbi Hallegård Gårdbutik og Cafe og nyde en tapas, smørrebrød og andre af vores specialiteter, alt med hjemmebagt brød.

Hallegård
Aspevej 3
3751 Østermarie
Bornholm


 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Ingen stemmer endnu)
Loading...

Hold dig opdateret
Modtag Dit Landkøb's nyhedsmail med informationer om vores gårdbutikker, arrangementer, nyheder og gode tilbud.
Dit Landkøb 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.