Grønkålschips

OPSKRIFTGrønkålschips

Der er handlet ind til den kommende uge i dag, og i Oblings Gårdbutik ved Herning stod de smukkeste og største grønkålsstokke, som vi blev nødt til at tage med hjem. Det er jo søndag, og man kunne fristes til at snacke lidt med ungerne i aften. Derfor er vi i fuld sving med at lave grønkålschips!

Til Grønkålschips skal du bruge:

  • Grønkål
  • Olivenolie
  • Flagesalt

Grønkålschips

Fremgangsmetode Grønkålschips:

Fjern de groveste stilke, og kassér dem. Skyl kålen, og tør den i et rent viskestykke, eller slyng den i en salatslynge. Vend den med lidt olie og salt (evt. chiliflager eller andre krydderier), og bred den ud på en bageplade med bagepapir på. Bag den ved 100 grader i ca. 50-60 min, eller til den er helt sprød. Vend chipsene et par gange undervejs.
Servér, spis straks, eller pak dem i en lille bøtte, så de ikke pulverer.
Opbevar chipsene tørt og i en kagedåse eller lignende.

Grønkålschips

Velbekomme og god fornøjelse med dine lækre grønkålschips! 


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 stemmer, gennemsnit: 4,50 ud af 5)
Loading...

Hold dig opdateret
Modtag Dit Landkøb's nyhedsmail med informationer om vores gårdbutikker, arrangementer, nyheder og gode tilbud.
Dit Landkøb :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.