Det Fynske Dyrskue – I den gode smags tjeneste!

ny+logo-v2
Glæd dig til en weekend med en masse spændende oplevelser!!!

Det Fynske Dyrskue afholdes d. 13. 14. og 15. juni 2015.

Det er med at sætte kryds i kalenderen allerede nu! Landbruget bliver bragt ind til byen igen i år. Odense Dyrskueplads danner igen rammerne om en helt fantastisk oplevelse for hele familien. Dyrskuepladsen bliver omdannet til en ren oplevelsesplads med dyr i alle størrelser, underholdning for alle aldre og friske fødevarer for enhver smag.

Her kan bl.a. nævnes

  • Folkefest
  • Gammeldagstivoli
  • Grise-væddeløb
  • Konkurrencer
  • Dyr i massevis
  • Landbrugsmaskiner
  • Samt meget mere…

Fødevareudstillingen er en stor del af Det Fynske Dyrskue 2015. På udstillingen bliver der mulighed for at snakke med de mange udstillere, få smagsprøver, være med i konkurrencer og forskellige andre aktiviteter og selvfølgelig købe de lækre fynske produkter i en stemning af markedsplads og torvedag.

Det store marked, bliver fyldt med alt fra friskslagtet kød, frisk-plukkede krydderurter og sprøde grøntsager til fynsk honning, øl, fristende frugter og meget mere.

Du kan læse hele programmet og meget mere på: www.detfynskedyrskue.dk og husk at gå ind på vores Facebook side HER, hvor du kan være med i lodtrækningen om billetter til dette arrangement!

Vi glæder os til at se Jer til et par oplevelsesrige dage!

PS: HUSK at tage ungerne med. Der er rig mulighed for en masse aktiviteter til de små, og der er næsten garanti for trætte børn i bilen efter denne omgang!


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Ingen stemmer endnu)
Loading...

Hold dig opdateret
Modtag Dit Landkøb's nyhedsmail med informationer om vores gårdbutikker, arrangementer, nyheder og gode tilbud.
Dit Landkøb 🙂