Bagte rodfrugter

OPSKRIFT – Bagte rodfrugter

Det er absolut sæson for de friske og lækre rodfrugter. Derfor har jeg i dag hentet en kurvfuld friske knoldselleri hos Oblings Gårdbutik ved Herning. Aftensmaden bestod af bagte rodfrugter med bøf og blomkålsbearnaise.

bagte rodfrugter

Til ca. 4 personer skal bruges:

– 1 gulerod

– 1 rødbede

– 1 pastinak

– 1 sød kartoffel

– 1 knoldselleri

– 1-2 spsk. koldpresset jomfru olivenolie

– 2 spsk. ahornsirup el. honning

– 10 fed hvidløg

– Salt og peber efter smag

– Rosmarin

Fremgangsmåde bagte rodfrugter:

Skær rodfrugterne i mundrette stykker og kom dem i en frysepose. Tilsæt olivenolie, honning, hvidløg (med skal) og krydderierne. Ryst grundigt og fordel derefter blandingen på en bradepande. Rodfrugterne skal bages i ovnen ved 200 grader i mellem 30-40 minutter. Vend undervejs.

Server de lækre rodfrugter med en god bøf eller et saftigt stykke kylling og en blomkålsbearnaise (opskriften finder du her)

Velbekomme oog rigtig god fornøjelse med dine bagte rodfrugter! 


 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 stemmer, gennemsnit: 5,00 ud af 5)
Loading...

Hold dig opdateret
Modtag Dit Landkøb's nyhedsmail med informationer om vores gårdbutikker, arrangementer, nyheder og gode tilbud.
Dit Landkøb :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.